stagiair apotheker of apotheekassistent

in

Word jij enthousiast van het idee te kunnen werken voor een onderneming die een positieve voetafdruk wenst na te laten in de samenleving?
Sociaal ondernemen in de zorgsector, dat is wat Goed doet. En daarmee zijn we best uniek in Vlaanderen.

Jouw hart voor mensen, gecombineerd met je goesting voor een goed resultaat is meer dan welkom in ons verhaal. Ons ruim zorgnetwerk van 90 Goed apotheken en 37 Goed thuiszorgwinkels met meer dan 1200 werknemers biedt kwalitatieve en integrale zorg op maat.

Samen staan we zo nog sterker om mee te bouwen aan een gezonde levenskwaliteit. Doorgaan doen we tot het echt helemaal goed zit. Bij ons werken betekent dubbele winst: je bouwt zowel aan je eigen carrière als aan de gezondheid van anderen.


Kortom … samen bouwen we aan iets goeds.

https://jobs.goed.be/nl/

werk mee aan iets goeds

Ben jij een apotheker of apotheekassistent in spé en nog op zoek naar nog een leerrijke stageplaats? Wij ontvangen jou met open armen en geven je met plezier de mogelijkheid om te proeven van het werkveld. Goesting gekregen?

over Goed

We geven je graag de ruimte en mogelijkheden om jouw missie dag na dag te volbrengen vanuit ons ruime zorgnetwerk van 90 Goed apotheken en 37 Goed thuiszorgwinkels met 1200 medewerkers. Samen bouwen we aan de gezondheid van anderen.

Sociaal ondernemen in de zorgsector, dat is wat Goed doet. En daarmee zijn we best uniek in Vlaanderen.

Klinkt goed?

Lees dan zeker verder.

jouw werkdag

Als stagiair apotheker of apotheekassistent vorm je een onmisbare schakel in het kunnen realiseren van onze missie. Jij maakt vanuit jouw rol mee het verschil voor onze klanten en apotheek. We verwelkomen je maar al te graag om:

  • op een warme kwalitatieve manier farmaceutische zorg te verlenen aan onze diversiteit van klanten;

  • mee het gezicht te vormen en de apotheker-titularis te ondersteunen bij het apotheekbeheer;

  • oog te hebben voor de werking op vlak van kwaliteit, rentabiliteit, duurzaamheid, efficiëntie en het continu streven naar verbetering opdat élke klant zo goed mogelijk verder geholpen wordt;

  • de juiste vragen te stellen en te vertrekken vanuit de noden van je klant. We geloven in luisteren, behoeften inschatten en ruimer kijken dan de initiële vraag;

  • mee drempels te verlagen in de zorgvragen van je klanten en daarbij beroep te doen op je collega’s in de thuiszorgwinkels.

wat we jou kunnen bieden

Bij Goed werken betekent werken voor iets goeds, elke dag opnieuw: de gezondheid van anderen.

Het gaat om een stagecontract waarbij je op vakkundige begeleiding kan rekenen en zo alvast een eerste werkervaring kan opdoen. Bijkomend en best onbetaalbaar is het team van collega's waarin we je zullen verwelkomen: warm, behulpzaam, resultaatgericht en gedreven!

Wie weet proeft onze organisatie erna naar meer en kan je bv. wel aan de slag als student doorheen het jaar of blijf je plakken als nieuwe vaste collega!

wie jij bent

 Voor ons ben je best jezelf en ben je liefst iemand die:

  • gemotiveerd is en goesting heeft om te groeien;

  • een hart voor mensen heeft en met een open blik de klant ontvangt om zo de beste oplossingen en adviezen aan te bieden;

  • collegiaal is en begrijpt dat we samen sterker staan.

Download bijlage(s)

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of "GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?